DUNAPARTI FÉSZEK - NYARALÓHÁZ

Szeretjük a Duna partot, az erdőket, a hegyeket. Szeretjük a természet közelségét. Szeretjük a hullámok zaját.
Ezért ideális választás Önöknek is a festői szépségű Dunakanyarban, Pilismarót üdülőövezetében a Duna partján a szabadstrandhoz közeli szállásunk. Berendezett és felszerelt, barátságos hangulatú, 3 hálószobás, fürdőszobás és tágas nappalis faház várja Vendégeinket. A Dunára néző nyaraló több gyermekes család, illetve baráti társaság (6-8 fő) befogadására alkalmas.

A hely

Szeretettel várjuk látogatóinkat egész évben. Kiváló helyszín baráti  összejövetelek, gyerekes családoknak vagy családi rendezvények céljára, hiszen kivételes Duna parti fekvésének köszönhetően elegendő helyet és teret biztosít különböző szabadidős és sporttevékenységeknek. 6 ágy és egy kanapéágy áll rendelkezésre a nyaralóknak.

A teljesen felszerelt összkomfortos faház csak 100 méterre található a Dunától, ahol a sekély vízpart nagyszerű kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak. Vendégeink egyszerre élvezhetik a Duna kanyar látványát, Budapest, Esztergom, Visegrád, Pilis és Zebegény közelségét és a Vendégház kényelmét. A parton büfék és étterem is várja a vendégeket.
A Duna vize tiszta és lassan mélyül ezen a partszakaszon, a homokos, sóderes part közkedvelt fürdőhely, a kisgyermekes családok számára is tökéletes strandolási lehetőséget nyújt.
A vízi sportok szerelmesei éppúgy hódolhatnak szenvedélyüknek, mint a kirándulni, horgászni, vadászni szeretők.

Mit használhatnak a vendégek?

A nyaralóház 3 hálószobás apartmanját a vendégek kizárólagosan használhatják, valamint zárt parkoló, SUP -ok, kajakok, ill. pingpongasztal is rendelkezésre állnak. A bejáratnál lévő teraszt és kis kertet, hintaágyat is kizárólagosan használhatják a vendégek.

Egyéb fontos dolgok

Az apartmanban televízió, teakonyha, hűtő, főzőlap került elhelyezésre az önellátást biztosítva. Elektromos sütő-főző berendezések, mikróhullámú sütő, konyhai eszközök és felszerelések is rendelkezésre állnak.
A telken belül parkolására alkalmas parkolóhely található, lakókocsikat is tudunk fogadni.
Pilismaróton 18 éves kor felett a vendégeknek idegenforgalmi adót kell fizetnie, aminek mértéke 400 HUF / fő / éj. A szállás díja nem tartalmazza.Kapcsolat: adp@adp.hu
+36 20 9717 668
Vissza